Thc E Juices

Wat zijn Thc E-Juices?

Thc E-Juices zijn vloeibare concentraten van Cannabis dat bestaat uit cannabinoïden, terpenen en flavonoïden die zijn geëxtraheerd uit de Cannabis plant. Alcohol wordt gebruikt tijdens het extractieproces en het eindresultaat is een krachtig vloeibaar product dat vervolgens kan worden bevestigd aan een verdampingsapparaat dat speciaal is gemaakt om concentraten te bevatten, zoals een vape pen of vape mod box. Thc E juice verkrijgbaar in verschillende smaken en uiteraard geproduceerd zonder vitamine E accetaat.

Of je vaporizer compatibel is met bepaalde type cartridges, of vind je vape pennen niet prettig? Wat je reden ook mag zijn! Met dit handig 5ml naaldflesje is het mogelijk om je eigen vaporizer te vullen met Thc E Juice. Is je vaporizer geschikt voor E Liquids dan kan je direct genieten van totale ontspanning. Dit naaldflesje bevat een inhoud van 5ml maar het is ook mogelijk om 1ml te bestellen.

Hoeveel Thc zit er in E-Juice?

Tetrahydrocannabinol, ook bekend als Thc, is een belangrijke cannabinoïde die in Cannabis voorkomt. Het staat bekend om het produceren van psychoactieve effecten voor degenen die het consumeren. Wanneer u Thc E-Juice gebruikt, weet dan dat het een Thc-concentratie tot 90% kan hebben. Wij bieden Thc E-Juice aan met een percentage van 43,67% aan. Om dat in perspectief te plaatsen, hebben gedroogde cannabisknoppen meestal een Thc concentratie van ongeveer 20%. Dit maakt vapen een efficiënte manier om cannabis te roken omdat het een sterkere high produceert met minder product.

Let op:

* Buiten het bereik van kinderen houden.

* Dit product mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

* Bestuur geen voertuig of bedien geen zware machines onder invloed van dit product.

* Producten met Cannabis kunnen de concentratie, coördinatie en beoordelingsvermogen verminderen.

SPIN TO WIN!

  • Spin voor extra korting

  • 1 spin per email adres

  • Profiteer nu!

Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks