Thc Pasta

Thc Pasta

Dit zeer populaire en zeer krachtige gedecarboxyleerd extract dat meestal oraal wordt geconsumeerd. Bij ernstige huidklachten of aandoeningen kan het ook direct op de huid worden aangebracht. In 2003 behandelde een man genaamd Rick Simpson zijn huidkanker met dit zelfgemaakte extract (RSO – Rick Simpson Oil ook wel bekend als Phoenix Tears) word gemaakt van Cannabis. Door de Cannabis in zuivere nafta of consumptie alcohol te weken, worden de therapeutische verbindingen “Trichomen” uit de plant getrokken. Het laat dan een teerachtige vloeistof achter nadat het oplosmiddel volledig is verdampt.

Steeds meer mensen gebruiken het.

Steeds meer mensen proberen het zelf. Medische Cannabis-patiënten die verlichting nodig hebben, richten zich op Thc pasta. Dit doet men voor een directe, economische en snelwerkende oplossing voor diverse kwalen. Dit extract is ook geschikt voor de doorgewinterde Cannabis gebruiker die de intensiteit van hun high willen verhogen.

Zelf produceren kan wel risico’s met zich meebrengen. Het wordt echter een beetje riskanter om extracten te maken en te gebruiken wanneer men niet over de nodige informatie beschikt. Ten eerste kunnen de chemicaliën exploderen (afhankelijk van de extractie methode). Ten tweede kan het resterende oplosmiddel (alcohol extractie) in het uiteindelijke Cannabis extract achterblijven. Dat is niet wenselijk en kan gevaarlijk zijn om te consumeren dus ook voor je gezondheid.

Ten derde wil je natuurlijk ook weten hoe krachtig het extract is, dit kan namelijk extreem potent zijn. Sommige Thc Pasta bevatten waarden van 60% oplopend tot wel 85%. Dit is op te lossen door micro-doseren en je dosering op te bouwen naarmate je tolerantie voor Thc groeit.

Let op:

* Buiten het bereik van kinderen houden.

* Dit product mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

* Bestuur geen voertuig of bedien geen zware machines onder invloed van dit product.

* Producten met Cannabis kunnen de concentratie, coördinatie en beoordelingsvermogen verminderen.

,

SPIN TO WIN!

  • Spin voor extra korting

  • 1 spin per email adres

  • Profiteer nu!

Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks