Thc Vaporizer Kit

Thc Vaporizer Kit

De Thc Vaporizer kit bevat een penverdamper, Thc Cartridge 500mg, evenals een USB-oplader. Deze discrete vaporizer is gebruiksvriendelijk, bevat geen knoppen is lekker klein en onopvallend en bevat tevens alles wat je nodig hebt om gelijk te beginnen. Het enige wat je hoeft te doen is simpelweg je lippen tegen het mondstuk te houden en te beginnen trekjes te nemen. Vervolgens wordt het apparaat automatisch verwarmd en ook gelijk geactiveerd.

Het is een geweldige gadget voor de kenner die graag een beetje Thc wil verdampen. De kit stelt je ook in staat om cartridges voor je vaporizer te vervangen met jou gewenste smaak. Gebruik de achterkant van de vaporizer als stylus pen voor elke type touchscreen zoals tablet of telefoon. Internetten op je tablet of telefoon zal nooit meer hetzelfde zijn. De Vaporizer biedt elke keer een consistente 8 seconden puff, The Perfect Puff.

Hoe gebruik je de Vaporizer?

Voordat je de Vaporizer in gebruik neemt dien je deze eerst volledig op te laden. Dit doe je eenvoudig door de batterij aan de usb oplader te bevestigen. Vervolgens sluit je het geheel aan op een geschikte USB-oplaadpoort. Het apparaat moet in één keer volledig worden opgeladen. Het onderbreken van het laadproces kan resulteren in een slecht werkende batterij. De contactkoppen van de batterij moeten vrij zijn van vuil. Om het te gebruiken, verwijder je het USB-gedeelte (bewaar in de meegeleverde doos om beschadiging te voorkomen) en schroef de cartridge op het pen-apparaat. Zorg er wel voor dat contactkop goed is aangedraaid.

Geniet nu ook van de verschillende smaken!

Onze Cartridges zijn vervaardigd zonder vitamine E acetaat (Lees verder).
De Thc cartridges in de vaporizer kit bevatten allen een inhoud van 0,5 ml. Wat ongeveer gelijk staat aan 175 trekjes. Het extract in deze cartridge creëert een mooie lichte rookwolk en is vrijwel reukloos.
De Irie-Thc Cartridges zijn ook verkrijgbaar in 1000mg en in verschillende smaken zoals:

* Banana (Banaan)
* Grape (Druif)
* Icy Mint (Mint)
* Naturel (Natural)
* Pineapple (Ananas)
* Strawberry (Aardbei)


Let op:

* Buiten het bereik van kinderen houden.

* Dit product mag niet worden gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

* Bestuur geen voertuig of bedien geen zware machines onder invloed van dit product.

* Producten met Cannabis kunnen de concentratie, coördinatie en beoordelingsvermogen verminderen.

SPIN TO WIN!

  • Spin voor extra korting

  • 1 spin per email adres

  • Profiteer nu!

Try Your Lucky
Never
Remind later
No thanks